Picture
Sziasztok! Üdvözöllek Benneteket a blogomon, egyből az első bejegyzésem hasábjain. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a természetes szépséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteimet megoszthassam Veletek, valamint hogy bővüljenek is ezek az ismeretek, alkalomadtán konstruktív értekezések is kibontakozhatnak majd a komment szekcióban.




Mivel a blog témája az egészséges életmód, a természetes szépség témakör köré épül majd, az első nejegyzés sem szándékozik ez alól kivétel lenni, jóllehet egy kicsit másfajta kezelésről lesz szó. Tulajdonképpen a szájhigiéné is fogaink egészsége is az egészséges életmód alapvető feltétele, egy szép mosoly pedig a természetes szépség egyértelmű velejárója.

Körülbelül 10 évvel ez előtt, a mostanában végzett beavatkozásoknak körülbelül a húszadát végezték el évente, alig mutatkozott igény a fogpótlás legkorszerűbb, legmordernebb módja iránt. Aztán ahogy kezdett elterjedni, a versenyhelyzet következtében az árak is egyre lejjebb mentek, így egyre több ember számára elérhetővé vált a fogbeültetés vagy implantáció, melynek segítségével elvesztett fogaink teljes értékűen pótolhatóak anélkül, hogy a szomszédos fogakat károsítni kéne. A fogbeültetéssel készült fogpótlás élettartama ráadásul akár 40 év is lehet, ezzel minden idők legtartósabb fogpótlása készíthető el a módszerrel.

Nem ismeretlen fogalom a fogászati turizmus kifejezés sem, páciensek tízezrei áramlanak évente az olcsó fogászati kezelések miatt hazánkba, különösen a dunántúli határmenti megyékben figyelhető meg a jelenség.   
Az Európai Unióhoz való csatlakozás után robbanászserűen megnőtt az elvégzett beavatkozások suáma, a külföldi páciensek ugyanis tömegesen látogatták a határmeni fogászati kliunikákat, at árak ugyanis jóval a nyugati átlag alatt vannak, míg az orvosok szakértelme és az alkalmazott anyagok minősége is világszínvonalú.






Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    January 2013

    Categories

    All