Picture
Sziasztok! Üdvözöllek Benneteket a blogomon, egyből az első bejegyzésem hasábjain. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a természetes szépséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteimet megoszthassam Veletek, valamint hogy bővüljenek is ezek az ismeretek, alkalomadtán konstruktív értekezések is kibontakozhatnak majd a komment szekcióban.




Mivel a blog témája az egészséges életmód, a természetes szépség témakör köré épül majd, az első nejegyzés sem szándékozik ez alól kivétel lenni, jóllehet egy kicsit másfajta kezelésről lesz szó. Tulajdonképpen a szájhigiéné is fogaink egészsége is az egészséges életmód alapvető feltétele, egy szép mosoly pedig a természetes szépség egyértelmű velejárója.

Körülbelül 10 évvel ez előtt, a mostanában végzett beavatkozásoknak körülbelül a húszadát végezték el évente, alig mutatkozott igény a fogpótlás legkorszerűbb, legmordernebb módja iránt. Aztán ahogy kezdett elterjedni, a versenyhelyzet következtében az árak is egyre lejjebb mentek, így egyre több ember számára elérhetővé vált a fogbeültetés vagy implantáció, melynek segítségével elvesztett fogaink teljes értékűen pótolhatóak anélkül, hogy a szomszédos fogakat károsítni kéne. A fogbeültetéssel készült fogpótlás élettartama ráadásul akár 40 év is lehet, ezzel minden idők legtartósabb fogpótlása készíthető el a módszerrel.

Nem ismeretlen fogalom a fogászati turizmus kifejezés sem, páciensek tízezrei áramlanak évente az olcsó fogászati kezelések miatt hazánkba, különösen a dunántúli határmenti megyékben figyelhető meg a jelenség.   
Az Európai Unióhoz való csatlakozás után robbanászserűen megnőtt az elvégzett beavatkozások suáma, a külföldi páciensek ugyanis tömegesen látogatták a határmeni fogászati kliunikákat, at árak ugyanis jóval a nyugati átlag alatt vannak, míg az orvosok szakértelme és az alkalmazott anyagok minősége is világszínvonalú.



    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    January 2013

    Categories

    All